Woonruimte huren Emmen

1 gevonden

 • Appartement Hoofdstraat in Hoogeveen

  Appartement Hoofdstraat in Hoogeveen

  Vanaf 01 oktober 2020, voor onbepaalde tijd
  • 695 p/m
  • 50m2
  • Onbekend
  • Keurig appartement met 1 slaapkamer beschikbaar aan de Hoofdstraat 51-20 te Hoogeveen. Gelegen op de tweede etage, appartement met eigen voorzieningen waardoor het…

Alles over een Woonruimte huren Emmen

Wat is er te doen in deze stad?

Als je ergens gaat studeren, zoek je meestal een studentenkamer. Of je nu een kamer wilt huren of verhuren, het is goed om te weten welke voorzieningen er zijn. Hier vind je interessante informatie over Emmen.

Emmen

Emmen heeft ongeveer 109.000 inwoners. Dit maakt Emmen de grootste gemeente van Drenthe. In de stad met de mooiste dierentuin van Europa, vind je de HBO-opleidingen van Stenden Hogeschool. Kennis Campus Emmen (KCE) is hiervan een onderdeel en opgericht om kennis in een continue wisselwerking tussen kennisinstituten en het bedrijfsleven te ontwikkelen en af te stemmen op de vraag vanuit de markt. Studenten kunnen een kamer huren op diverse locaties in de stad.

Openbaar vervoer

Op het gebied van het openbaar vervoer heeft Emmen een hoogwaardige en rechtstreekse busverbinding met de stad Groningen, de Qliner. Ook zijn er uursverbindingen met Hoogeveen en Assen. Emmen heeft een goede spoorverbinding naar Zwolle. Hier vandaan kunt u verder reizen met de Intercity.

Uitgaan

Kenmerkend voor het centrum van Emmen is zijn groene hart: de fraaie brink (nu het marktgebied) met statige bomen rond de karakteristieke Nederlands Hervormde Kerk. Dichtbij de terrasjes van de cafés en restaurants, waar het altijd druk en gezellig is.

huren in emmen huren in emmen huren in emmen
Over Kamer.nl
Service
Populair
Populair
Populair
Laatste blogs