Foto studio te huur in Rotterdam - Laan op Zuid
Geverifieerde verhuurder

Studio Rotterdam - Laan op Zuid

Per direct beschikbaar

€ 1.590 p/m

105m²

3 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

In Rotterdam komt binnenkort een nieuwbouwwijk genaamd KOER. De 89 huurappartementen bieden diverse opties, variërend van studio's tot maisonnettes met twee, drie of vier kamers. Alle woningen hebben een volledig uitgeruste keuken en badkamer, evenals een eigen buitenruimte. De oppervlakte varieert van circa 51 tot 107 m². De huurprijzen liggen tussen € 960,- en € 1.590,- per maand, exclusief servicekosten.

KOER bevindt zich in Parkstad, dichtbij de Kop van Zuid en De Kuip. De wijk biedt een gedeelde binnentuin, groene omgeving en aansluiting op stadsverwarming. Bewoners kunnen genieten van de fietsvriendelijke omgeving en gebruik maken van voorzieningen zoals kinderopvang, fietsenstalling en deelauto's. De oplevering van KOER staat gepland voor het vierde kwartaal van 2024. Het complex is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en biedt diverse opties voor sightseeing en mobiliteit binnen Rotterdam.

Kenmerken studio

Prijs

€ 1.590 per maand

Oppervlakte

105m²

Aantal kamers

3

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van deze studio

  • Laan op Zuid
  • 3072DB
  • Rotterdam

Vergelijkbaar aanbod