Foto studio te huur in Amsterdam - Bijlmerplein
Geverifieerde verhuurder

Studio Amsterdam - Bijlmerplein

Per direct beschikbaar

€ 1.450 p/m

65m²

2 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

**TE HUUR | ZANDKASTEEL IN AMSTERDAM ZUIDOOST**

Schrijf je direct in via "contact met de makelaar".

In het bruisende hart van Amsterdamse Poort vind je Zandkasteel: dé plek waar wonen, werken en gastvrijheid samenkomen. Verbonden met het centrum van Amsterdam, de Zuid-as, Schiphol en winkelcentrum Amsterdamse Poort. De woningen variëren van studio's tot twee- en driekamerappartementen van 36 m2 tot 92 m2. De appartementen zijn duurzaam, van hoge kwaliteit en volledig uitgerust. Elk appartement is uniek vanwege de organische bouw en heeft zijn eigen karakteristieken. Voorzien van luxe keuken, eigen badkamer en toilet.

Kies welke ruimte bij je past. Geniet van gedeelde binnenplaatsen, restaurants, ontmoetingspleinen en een privébioscoop. Het voormalig ING-gebouw, bekend als ‘Het Zandkasteel’, biedt een modern kasteel- en hotelfeest. Atriums met natuurlijk licht, tuinen en waterpartijen. Met o.a. 98 twee-kamerappartementen van 50 m2 tot 75 m2, huurprijzen van €950 tot €1400 per maand exclusief servicekosten. Verwachte oplevering begin mei 2023.

Inclusief rijke ontmoetingsruimte, kantoren, vergaderzalen, privébioscoop en toegang tot internationale school. Nabij Amsterdamse Poort winkelcentrum en Arena Boulevard. Uitstekende verbindingen met openbaar vervoer en snelwegen. Voor meer informatie en inschrijvingen, zie de Zandkasteel verhuurwebsite.

Kenmerken studio

Prijs

€ 1.450 per maand

Oppervlakte

65m²

Aantal kamers

2

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van deze studio

  • Bijlmerplein
  • 1102BH
  • Amsterdam

Vergelijkbaar aanbod