Foto huurwoning te huur in Utrecht - Richard Wagnerlaan
Geverifieerde verhuurder

Huurwoning Utrecht - Richard Wagnerlaan

Per direct beschikbaar

€ 2.300 p/m

115m²

3 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

Deze gemeubileerde woonboot in Utrecht-West is beschikbaar vanaf 20 juni 2024. De huurprijs is exclusief gas, water, elektriciteit, tv, en internet, met een maandelijkse voorschot van €150. De waarborgsom staat gelijk aan één maand huur en het contract loopt van 20 juni 2024 tot 16 september 2024.
De woonboot aan de Richard Wagnerlaan 126 biedt een comfortabele en unieke woonervaring. Het split-level design zorgt voor een ruime en stijlvolle leefomgeving. De bovenverdieping heeft een moderne keuken, een woonkamer met terras aan het water, een slaapkamer, luxe badkamer en wasruimte. Op de benedenverdieping bevinden zich een ruime slaapkamer, apart toilet en badkamer met douche. De levendige wijk Oog in Al biedt diverse voorzieningen, nabijheid van Park Oog in Al en goede verbindingen naar het centrum en openbaar vervoer, ideaal voor het beste van Utrecht te ervaren.

Kenmerken huurwoning

Prijs

€ 2.300 per maand

Oppervlakte

115m²

Aantal kamers

3

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van deze huurwoning

  • Richard Wagnerlaan
  • 3533GE
  • Utrecht

Vergelijkbaar aanbod