Foto huurwoning te huur in Soest - Gerrit van der Veenstraat
Geverifieerde verhuurder

Huurwoning Soest - Gerrit van der Veenstraat

Per direct beschikbaar

€ 2.395 p/m

140m²

7 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

Ruime gezinswoning met 6 kamers van ongeveer 140 m2 gelegen aan de Gerrit van der Veenstraat in Soest, beschikbaar vanaf 1 juni voor €2.395 per maand exclusief. Deze terraswoning uit 1973 biedt een warm welkom in de populaire buurt Klaarwater. Met een gezellige woonkamer, praktische keuken en vier ruime slaapkamers is dit huis perfect voor wie op zoek is naar comfort en gezelligheid. Buiten is er een ruime tuin waar je kunt genieten van frisse lucht en rust na een drukke dag.

Gelegen in een vriendelijke buurt met voorzieningen zoals scholen, winkels en recreatiefaciliteiten in de buurt. De woning is geschikt voor een gezin, stel of huisgenoten en de huurprijs is exclusief gas, water, elektriciteit en gemeentelijke belastingen. De locatie is ideaal en er zijn voldoende parkeermogelijkheden in de buurt. Laatste foto's van de situatie volgen nog.

Kenmerken huurwoning

Prijs

€ 2.395 per maand

Oppervlakte

140m²

Aantal kamers

7

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van deze huurwoning

  • Gerrit van der Veenstraat
  • 3762XL
  • Soest

Vergelijkbaar aanbod