Foto huurwoning te huur in Nieuw-Vennep - Zuiderpoort
Geverifieerde verhuurder

Huurwoning Nieuw-Vennep - Zuiderpoort

Per direct beschikbaar

€ 3.150 p/m

167m²

6 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

Moderne, aantrekkelijke en ruime split-level villa gelegen op een geweldige locatie in Nieuw-Vennep. Deze stijlvolle woning is beschikbaar vanaf 1 augustus 2024 en heeft twee ruime zitgedeeltes, drie slaapkamers, een luxe keuken en een tuin op het zuidwesten. Dankzij de vele ramen in het hele huis komt er veel natuurlijk licht binnen. De woning bevindt zich in de kindvriendelijke buurt Getsewoud Noord in Nieuw-Vennep, vlakbij het centrum en met de snelweg op slechts 9 minuten rijden.

Begane grond: tuin op het zuidwesten met twee parkeerplaatsen, ruime schuur, entree, hal, toilet, keuken en woonkamer. Eerste verdieping met werkruimte, balkon en zitgedeelte. Tweede verdieping met drie slaapkamers, wasruimte en badkamer. Bijzonderheden: huurprijs is exclusief g/w/e, internet, TV en gemeentelijke belastingen, borg van twee maanden huur, inkomenseis van minimaal 3x de maandhuur bruto, mogelijkheid tot gestoffeerde of gemeubileerde verhuur, kindvriendelijke buurt, zonnepanelen, parkeergelegenheid voor 2 auto's op eigen terrein. Let op: woning is niet NEN gemeten. Geen rechten kunnen worden ontleend aan de plattegrond.

Kenmerken huurwoning

Prijs

€ 3.150 per maand

Oppervlakte

167m²

Aantal kamers

6

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van deze huurwoning

  • Zuiderpoort
  • 2152RG
  • Nieuw-Vennep

Vergelijkbaar aanbod