Foto huurwoning te huur in Hoenderloo (Gem. Apeldoorn) - Kampheuvellaan
Geverifieerde verhuurder

Huurwoning Hoenderloo (Gem. Apeldoorn) - Kampheuvellaan

Per direct beschikbaar

€ 39.000 p/m

2313m²

43 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

Ruim zorgcomplex met maatschappelijke woonbestemming.

Zorgpaviljoen Gangelhof in Hoenderloo biedt verblijfruimtes voor verschillende doelgroepen in een prachtige natuurlijke omgeving. Het pand bestaat uit kantoorruimtes met maatschappelijke bestemming en parkeergelegenheid. Potentiële huurders zijn zorginstellingen en partijen gerelateerd aan sport en recreatie.

Het pand heeft een totale oppervlakte van 3578m2, verdeeld over twee verdiepingen. De begane grond omvat 32 kamers, een woonkamer/keuken, badkamers, toiletten, gangen en een berging. Op de verdieping zijn nog 9 kamers, een badkamer, toiletten, gangen en technische ruimte.

Het complex beschikt over kantoren met moderne voorzieningen en voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein. Gunstig gelegen nabij snelwegen, het centrum van Hoenderloo en Apeldoorn. Huurprijs van €39.000,- per maand exclusief BTW en servicekosten, met een huurtermijn van 5+5 jaar en indexatie volgens CPI-index.

Voor meer informatie of bezichtigingen kunt u contact opnemen.

Kenmerken huurwoning

Prijs

€ 39.000 per maand

Oppervlakte

2313m²

Aantal kamers

43

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van deze huurwoning

  • Kampheuvellaan
  • 7351DA
  • Hoenderloo (Gem. Apeldoorn)

Vergelijkbaar aanbod