Foto huurwoning te huur in Den Haag - Nieuwediepstraat
Geverifieerde verhuurder

Huurwoning Den Haag - Nieuwediepstraat

Per direct beschikbaar

€ 3.000 p/m

120m²

6 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

Wilt u dit huis bezichtigen? Vul dan ons formulier 'Bezichtiging aanvragen' in op onze website. Vanwege grote belangstelling worden alleen kandidaten die zijn uitgenodigd voor een bezichtiging gecontacteerd. Uiterlijk woensdag 10 juli 2024 om 17:00 uur ontvangt u bericht. Telefonisch een bezichtiging plannen is niet mogelijk.

Dit prachtige huis aan de Nieuwediepstraat 56 in Den Haag biedt ruimte, luxe en comfort. Met 120 m² woonoppervlakte, vier slaapkamers, een lichte woonkamer, een open keuken met serre en een zonnige achtertuin van 80 m² op het noordwesten is dit de ideale woning voor gezinnen. De woning is voorzien van 14 zonnepanelen, heeft een luxe badkamer en is gelegen in de charmante wijk Duindorp in Den Haag.

In de directe omgeving vindt u winkels, supermarkten, scholen en openbaar vervoer. De woning is per 23 augustus 2024 beschikbaar voor een huurprijs van €3.000 per maand, exclusief. Neem vandaag nog contact met ons op voor een bezichtiging!

Kenmerken huurwoning

Prijs

€ 3.000 per maand

Oppervlakte

120m²

Aantal kamers

6

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van deze huurwoning

  • Nieuwediepstraat
  • 2547TK
  • Den Haag

Vergelijkbaar aanbod