Foto huurwoning te huur in Den Haag - Herschelstraat
Geverifieerde verhuurder

Huurwoning Den Haag - Herschelstraat

Per direct beschikbaar

€ 3.500 p/m

158m²

6 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

Mooie GEMEUBILEERDE eengezinswoning met 5 slaapkamers en 2 badkamers. Deze woning heeft een zonnige tuin op het zuidwesten en een balkon op het zuidwesten, en ligt om de hoek van de populaire Weimarstraat. Originele details zijn bewaard gebleven in deze woning, zoals glas-in-loodramen, een marmeren open haard en hoge plafonds. Goede verbindingen met het openbaar vervoer en slechts 10 minuten fietsen naar het centrum en het strand.

Indeling:

begane grond met grote opbergruimte, een badkamer met douche en toilet, een inbouwkast met wasmachine en droger en een slaapkamer aan de zonnige tuin op het zuidwesten. Deze ruimte kan heel geschikt zijn voor een au pair of logeerkamer voor familie/vrienden.

De trap naar de eerste verdieping met de L-vormige woonkamer en open keuken met alle gewenste apparatuur, waaronder een Quooker-kraan. In de gang bevindt zich een apart toilet en een slaapkamer aan de achterzijde van ongeveer 4m x 2,5m.

Op de tweede verdieping bevinden zich 3 slaapkamers en de grote badkamer met bad, douche en dubbele wastafel. De hoofdslaapkamer aan de achterzijde is 5m x 3 meter met aangrenzend balkon op het zuidwesten van 2,44m x 2m. De tweede slaapkamer is 4m x 3m met een klein balkon op het noordoosten. De derde slaapkamer/studie is 2,5m x 2m.

Kenmerken:

ruime stijlvol GEMEUBILEERDE eengezinswoning
5 slaapkamers en 2 badkamers
begane grond kan goed functioneren als gastenverblijf voor familie of au pair
om de hoek van de winkels in de Weimarstraat

goede verbindingen met openbaar vervoer
slechts 10 minuten fietsen van het centrum en de stad
beschikbaar vanaf eind juni 2024 voor 2 jaar met mogelijke verlenging
geen studenten en delen
huur € 3.500,00 excl.

Kenmerken huurwoning

Prijs

€ 3.500 per maand

Oppervlakte

158m²

Aantal kamers

6

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van deze huurwoning

  • Herschelstraat
  • 2562JR
  • Den Haag

Vergelijkbaar aanbod