Te huur: Huurwoning Bergeijk (Kennedylaan)

Reageer

Overzicht

 • 2.750 p/m
 • 262m2
 • 0,3 km
 • Aantal kamers:6
 • Datum beschikbaar: Per direct voor onbepaalde tijd

Omschrijving

Kennedylaan 12a te Bergeijk

Te huur: Kennedylaan 12a Bergeijk

Deze royale en goed onderhouden vrijstaande woning aan de Kennedylaan 12a in Bergeijk biedt meer dan dat het eerste oog doet vernoemden. De woning is zeer ruim van opzet, heeft een logische indeling en is uitermate geschikt voor de grotere gezinnen. De aanwezigheid van 5 slaapkamers, voldoende sanitaire voorzieningen en een naar eigen wenst in te delen zolderverdieping geven alle mogelijkheden. De woning staat op een prettige afstand van de straat wat de privacy ten goede komt, de woning statuur geeft en ook voldoende ruimte biedt voor het parkeren van de auto’s. De van oorsprong met de buurpand verbonden woning is volledig zelfstandig van voorzieningen en aansluitingen. De woning is bestemd als bedrijfswoning.

De woning is te huur voor reguliere bewoning maar ook voor kamerbewoning. Dit laatste in overeenstemming met gemeente en regelgeving.

De woning heeft op dit moment 5 slaapkamer wat is uit te breiden tot maximaal 11. Indien de verhuurder deze aanpassingen dient te verzorgen zal de huurprijs € 4.000,- per maand bedragen. Bewoning door meerdere personen, niet uit hetzelfde gezin dient te voldoen aan de SNF richtlijnen en aan de 'Richtlijnen huisvesting arbeidsmigranten Bergeijk 2019'.

Entree
De ruime oprit vanaf de Kennedylaan maakt het mogelijk om meerdere auto’s op eigen terrein te parkeren. Daarnaast is het mogelijk om met de auto tot achter bij de garage in de achtertuin te rijden. Middels de oprit is er toegang tot de overdekte voordeur. De grote pui met veel glas zorgt voor een overvloed aan licht in de entree. De trap welke centraal in de hal staat zorgt voor een erg ruimtelijke beleving en straalt kwaliteit uit. Rechts van de voordeur bevindt zicht de meterkast en een ruime garderobe. Ook is hier het toilet gelegen wat volledig is betegeld en is voorzien van een hangcloset, fontein, verwarming en raam voor natuurlijke ventilatie.

Woonkamer
De zeer grote woonkamer met parketvloer en gestukte wanden bestaat uit een centraal eetgedeelte met plaats voor een tafel tot wel 10 personen. Middels een schuifpui is vanuit het eetgedeelte de overkapping en de achtertuin te bereiken. Het zitgedeelte van de woonkamer geeft een warme sfeer door de prachtige inbouwkasten, de gashaard en de houten sierbalken in het plafond.
Aan de achterzijde bevindt zich de prettige tuinkamer welke afgesloten kan worden van de woonkamer en waar vanuit een heerlijk zicht is over de achtertuin en het terras.

Keuken
De keuken is ruim van opzet en beschikt over alle benodigde inbouwapparatuur. Het granieten blad is sterk en dergelijk en het grote aantal aan onder- en bovenkastjes zorgt ervoor dat er voldoende opslagruimte is. De keuken is dermate ruim dat er voldoende plaats is voor een eettafel.
Vanuit de keuken vanuit de hal, woonkamer en de achter entree te bereiken.

Hal, bijkeuken, kelder en extra sanitaire ruimte
Vanuit de linkerzijde van de woning geeft de achter entree toegang tot de keuken, de voorraadkast boven de trap naar de kelder en de bijkeuken. De betegelde bijkeuken
Biedt plaats aan de witgoedapparaten en een extra vriezer maar geeft ook toegang tot de manshoge kelder. De kelder is ideaal voor opslag en het bewaren van houdbare levensmiddelen. Ook geeft de bijkeuken toegang tot de een tweede sanitaire ruimte waar een douche gerealiseerd kan worden.

Eerste verdieping
De ruime overloop loopt centraal over de verdieping waardoor alle kamers prettig en makkelijk bereikbaar zijn. Door de aanwezige vide en de grote glas pui welke tot en met deze verdieping doorloopt is volop daglicht op de overloop aanwezig.

Slaapkamers
De vijf de slaapkamers hebben een prettige lichtinval, rolluiken en vaste inbouwkasten. De drie grootste slaapkamers welke plaats kunnen bieden aan een tweepersoonsbed hebben een laminaatvloer, de twee kleinere kamers zijn voorzien van vloerbedekking. De twee kamers welke aan de achterkant van de woning zijn gelegen hebben toegang tot het dakterras.

Badkamer en toilet
De badkamer is ruim van opzet, is volledig betegeld en is voorzien van een douche, wastafel en ligbad. De badkamer is zowel vanuit de masterbedroom als vanuit de overloop toegankelijk.
Het toilet is separaat van de badkamer gelegen en eveneens vanaf de overloop te bereiken.

Tweede verdieping/zolder
Middels een deur afgesloten van de overloop is middels een vaste trap de tweede verdieping te bereiken. De tweede verdieping is op dit moment één grote open ruimte welke flexibel in te delen is. De verdieping heeft twee ramen in de zijgevel waardoor er natuurlijk daglicht naar binnen komt. Tegen de andere topgevel hangt de cv-installatie welke de woning van verwarming en warmwater voorziet. Door de constructie van staal en een vloer van beton is de verdieping naar wens aan te passen en in te delen bijvoorbeeld door het realiseren van meerdere slaapkamers of andere hobbyruimtes.

De zolder verdieping is in te delen naar 4 ruime slaapkamers.

Voortuin
Waar de voortuin niet is omheind behoort een groot deel van het gras en de bomen voor de woning tot de voortuin van Kennedylaan 12a. De afstand tot de weg geeft de woning het karakter van een landhuis. Daarbij zorgt dit voor een prettig gevoel van privacy. Middels een stalen poort is de voortuin van de achtertuin afgesloten.

Tuin en garage
De achtertuin is prettig van formaat en goed te onderhouden. Het terras is voorzien van twee uitvalschermen en een elektrische verwarming zorgt dat het ook bij koudere temperaturen heerlijk zitten is. De aanwezige begroeiing zorgt dat het zicht richting de achter- en naastgelegen bedrijfshal deels wordt weggenomen. Vanuit de bedrijfspanden is er nauwelijks geluidsproductie welke als storend ervaren kan worden. Inkijk vanuit de bedrijfshal is er ook niet, de aanwezige ramen zijn enkel voor daglicht. Vanuit de achtertuin maar ook de oprit is de garage te bereiken welke als werkplaats is ingericht. De garage geeft meer dan voldoende ruimte voor het parkeren van een voertuig alsmede het stallen van fietsen en het opslaan van spullen.

Huurvoorwaarden
- Huurcontract voor 5 jaar gewenst (particulier; onbepaalde termijn)
- Indexering jaarlijks conform CBS
- Waarborgsom 3 maanden de huursom
- Geen BTW op de huursom van toepassing
- Huurder dient SNF gecertifieerd te zijn in het geval van bewoning door arbeidsmigranten.
- Bewoning tot maximaal 15 personen mogelijk
- De woning dient te voldoen aan de SNF-normen.
- Behoudens schriftelijke goedkeuring gemeente Bergeijk en conform de ‘Richtlijnen huisvesting arbeidsmigranten Bergeijk 2019’
- Gestoffeerde oplevering
- Geen inventaris aanwezig
- Bij meldingen van overlast dient er direct ingegrepen te worden

Bijzonderheden:
- Inhoud van ± 1.000 m3
- Degelijke bouwkwaliteit met hoogwaardige materialen
- Goed onderhouden
- Rolluiken op de begane grond en eerste verdieping
- 5 slaapkamers
- Zolder te verbouwen tot extra woonlaag met bijv. 4 slaapkamers
- Lange oprit met veel parkeermogelijkheden
- Vrijstaande garage te gebruiken als werkplaats
- Goede bereikbaarheid

Kenmerken

 • Aanbieder:Makelaar/Bedrijfsmatige verhuurder
 • Aantal kamers:6
 • Voorkeur geslacht:Maakt niet uit
 • Inschrijven gemeente:Ja
 • Internet:Ja
2 uur geleden handmatig gecontroleerd
E-mailadres geverifieerd
Telefoonnummer geverifieerd
Bankrekening geverifieerd

Reageer

Foto's (62)

Te huur: Huurwoning Bergeijk Kennedylaan
1/62

Locatie

 • Plaats:Bergeijk
 • Straat:Kennedylaan
 • Postcode:5571KC
 • Buurt:Industrieterrein ' 't Stoom '
 • Wijk:Bergeijk 't Hof
 • Afstand tot centrum 0,3 km
Over Kamer.nl
Service
Huren
Kamers te huur
Studio's te huur
Laatste blogs