Foto appartement te huur in Utrecht - Tannhäuserdreef
Geverifieerde verhuurder

Appartement Utrecht - Tannhäuserdreef

Per direct beschikbaar

€ 1.725 p/m

80m²

4 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

De 4-kamer woningen in de vier gebouwen in de wijk Overvecht in Utrecht worden gerenoveerd of zijn al gerenoveerd. De complexen hebben ongeveer 8 verdiepingen en zijn voorzien van laminaatvloeren, een nieuwe keuken (in grijze of witte uitvoering) met inbouwapparatuur, een nieuwe badkamer, een nieuw toilet, gestuukte muren en isolerende beglazing. De woningen hebben ook een aparte berging op de begane grond.

Deze huurappartementen liggen in de wijk Overvecht in Utrecht, de hoofdstad van de provincie Utrecht. Utrecht heeft prachtige grachten met cafés en terrassen aan het water en is ideaal om te fietsen. De woningen bevinden zich in complexen van maximaal 8 verdiepingen. Er zijn goede treinverbindingen vanaf het treinstation Utrecht Overvecht naar Utrecht Centraal, wat slechts enkele minuten duurt. Verder biedt de nabijheid van het winkelcentrum Overvecht met meer dan 100 winkels, een sportpark en de goede bereikbaarheid van de snelwegen A27 en N230 veel voordelen.

Kenmerken appartement

Prijs

€ 1.725 per maand

Oppervlakte

80m²

Aantal kamers

4

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van dit appartement

  • Tannhäuserdreef
  • 3561HL
  • Utrecht

Vergelijkbaar aanbod