Foto appartement te huur in Soesterberg - Oude Tempellaan
Geverifieerde verhuurder

Appartement Soesterberg - Oude Tempellaan

Per direct beschikbaar

€ 1.010 p/m

60m²

2 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

Ontdek Seasons, De Oude Tempel in Soesterberg voor actieve senioren die willen genieten van een vitaal en zelfstandig leven. Het 2-kamerappartement op de eerste verdieping biedt een woonoppervlakte van ongeveer 60 m² en beschikt over een woonkamer met open keuken, een slaapkamer met ensuite badkamer en een berging. De keuken is uitgerust met Siemens inbouwapparatuur en de badkamer heeft luxe sanitair van Duravit en kranen van Grohe en Duravit. Bewoners kunnen genieten van een balkon met uitzicht op het landgoed.

Naast bestaande villa worden er nieuwe appartementen gebouwd, variërend van 46 m² tot 86 m², met elk een eigen buitenruimte en berging. Seasons moedigt een actieve levensstijl aan met sportactiviteiten, workshops en sociale evenementen. De comfortabele en drempelloze appartementen zijn voorzien van persoonsalarmering en slimme sloten, waardoor bewoners zelfstandig kunnen wonen met de zekerheid dat hulp altijd binnen handbereik is. Seasons biedt een warme gemeenschap waar bewoners naar elkaar omkijken en niemand zich eenzaam hoeft te voelen. Schrijf je in via de website en ontdek hoe Seasons een bloeiend leven biedt in een prachtige omgeving.

Kenmerken appartement

Prijs

€ 1.010 per maand

Oppervlakte

60m²

Aantal kamers

2

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van dit appartement

  • Oude Tempellaan
  • 3769JA
  • Soesterberg

Vergelijkbaar aanbod