Foto appartement te huur in Hengelo (OV) - Prinses Beatrixstraat
Geverifieerde verhuurder

Appartement Hengelo (OV) - Prinses Beatrixstraat

Per direct beschikbaar

€ 945 p/m

62m²

2 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

Dit appartement van ongeveer 62 m² is gelegen op de 4e verdieping van Het Veem en beschikt over een zonnige loggia op het zuiden. Bij binnenkomst wordt je verwelkomd in een ruime entree met apart toilet en badkamer met douche en wastafel. De woonkamer met open keuken is voorzien van moderne apparatuur en grote ramen die zorgen voor veel natuurlijk licht. In de inpandige berging vind je de wasmachineaansluiting. De royale hoofdslaapkamer biedt toegang tot de loggia.

Er is een grote fietsenstalling aanwezig en bewoners kunnen gebruikmaken van de lift. Er wordt ook een gezamenlijke tuin op het terrein aangelegd. De huurprijs is exclusief servicekosten, parkeerkosten en warmtepomp. Met alle voorzieningen en de buitenruimtes is dit een ideale plek voor comfortabel wonen.

Kenmerken appartement

Prijs

€ 945 per maand

Oppervlakte

62m²

Aantal kamers

2

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van dit appartement

  • Prinses Beatrixstraat
  • 7551BK
  • Hengelo (OV)

Vergelijkbaar aanbod