Foto appartement te huur in Geertruidenberg - Markt
Geverifieerde verhuurder

Appartement Geertruidenberg - Markt

Per direct beschikbaar

€ 1.700 p/m

125m²

3 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

Uniek en goed onderhouden bovenwoning gelegen in een nationaal monument "Het Witte Paert" op de karakteristieke markt van Geertruidenberg. Dit bijzondere object met een rijke geschiedenis bevindt zich op een geweldige locatie!

Het huis ligt direct aan de levendige markt in het centrum van Geertruidenberg. Hier vind je diverse restaurants en winkels in de omliggende monumentale panden en de wekelijkse markt op vrijdagen. De markt met zijn keien, terrassen en bomen is een aangename plek om te verblijven. Geertruidenberg is een historische vestingstad met een eigen karakter en grote cultuurhistorische waarde, gunstig gelegen bij een knooppunt van waterwegen en snelwegen en in de buurt van het uitgestrekte natuurgebied De Biesbosch (nationaal park). De snelwegen A27 en A59 liggen op slechts enkele minuten rijden met de auto.

Dit grotendeels gemoderniseerde huis heeft vernieuwde isolatie en beglazing, een nieuwe keuken en een nieuw centraal verwarmingssysteem. Het beschikt over een aparte ingang aan de Bierstraat met hal, meterkast, bergkast en trap naar de eerste verdieping.

Op de eerste verdieping is er een overloop met toilet, toegang tot de slaapkamer en keuken. De hoekkeuken is van alle gemakken voorzien en vanuit hier kom je in de woonkamer met prachtig uitzicht op de historische markt. De grote slaapkamer heeft een inloopkast en aangrenzende badkamer met inloopdouche en wastafel. Via een trap in de woonkamer kom je op de tweede verdieping met een ruime tweede slaapkamer.

Kenmerken appartement

Prijs

€ 1.700 per maand

Oppervlakte

125m²

Aantal kamers

3

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van dit appartement

  • Markt
  • 4931BR
  • Geertruidenberg

Vergelijkbaar aanbod