Foto appartement te huur in Eindhoven - Lichtstraat
Geverifieerde verhuurder

Appartement Eindhoven - Lichtstraat

Per direct beschikbaar

€ 1.320 p/m

104m²

3 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

Wil je een woning huren? Laat je interesse dan blijken op onze website in de woningpresentatie door aan te geven dat je geïnteresseerd bent. Op onze website vind je ook de toewijzingscriteria.

Inkomensnormen en registratiedocumentatie worden vermeld op onze website.
De verhuurder kan om een waarborgsom vragen, afhankelijk van onder andere de werksituatie van kandidaten.

Voor huurwoningen met een vrijesectorhuur geldt jaarlijks een maximale huurverhoging van CPI +1%, tenzij de landelijke overheid voor dat jaar een ander maximum heeft vastgesteld. Bij een sociale huur bepaalt de overheid jaarlijks het percentage van de huurverhoging.

Vb&t streeft ernaar om je te helpen een passende huurwoning te vinden. Registreer je daarom kosteloos en vrijblijvend op onze website. Op basis van jouw informatie ontvang je automatisch een e-mail zodra er woningen beschikbaar komen die aansluiten bij jouw woonwensen. Het kan voorkomen dat de informatie iets afwijkt van de werkelijkheid, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Kenmerken appartement

Prijs

€ 1.320 per maand

Oppervlakte

104m²

Aantal kamers

3

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van dit appartement

  • Lichtstraat
  • 5611XC
  • Eindhoven

Vergelijkbaar aanbod