Appartement Dokkum - Boterstraat

Per direct beschikbaar

€ 879 p/m

243m²

5 kamers

Omschrijving

Huur: €995..-
Aanvaarding in overleg.
Huurtoeslag mogelijk!

Fantastisch dubbel bovenhuis te huur in het bruisende centrum van Dokkum!

**Toplocatie in Dokkum**
Op zoek naar een ruime en gezellige 5-kamer bovenwoning in het hart van Dokkum? Dan is Boterstraat 8-D de perfecte match voor jou.

**Wonen op zijn best**
Deze woning heeft alles wat je nodig hebt voor comfortabel wonen. De zeer ruime woonkamer met aangrenzende woonkeuken is ideaal om samen te genieten van gezellige avonden of om simpelweg tot rust te komen na een lange werkdag.

**Buitenleven**
Wat deze woning echt speciaal maakt, is het grote dakterras waar je kunt genieten van de frisse lucht en het zonnetje. Met openslaande deuren vanuit de woonkamer is dit dé plek om te ontspannen en te genieten van je vrije tijd.

**Slaapvertrekken en badkamer**
Boven vind je maar liefst 4 slaapkamers, dus er is genoeg ruimte voor een groeiend gezin of als je gasten over de vloer hebt. De badkamer biedt alle gemakken die je nodig hebt voor een frisse start van de dag.

**Huurtoeslag mogelijk**
Goed om te weten: bij deze woning is huurtoeslag mogelijk, waardoor het extra aantrekkelijk wordt om hier te gaan wonen.

**Geschikt voor wie?**
Deze woning is ideaal voor jonge gezinnen, stelletjes en werkenden die op zoek zijn naar een comfortabele plek in Dokkum om thuis te noemen.

Kortom, dit ruime bovenhuis in het centrum van Dokkum is een unieke kans die je niet wilt missen. Maak snel een afspraak om het zelf te komen bekijken en voor je het weet ben jij de gelukkige bewoner van deze geweldige woning!

Kenmerken appartement

Prijs

€ 879 per maand

Oppervlakte

243m²

Aantal kamers

5

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van dit appartement

  • Boterstraat
  • 9101KG
  • Dokkum

Vergelijkbaar aanbod