Foto appartement te huur in Diemen - Gerrit Rietveldsingel
Geverifieerde verhuurder

Appartement Diemen - Gerrit Rietveldsingel

Per direct beschikbaar

€ 1.150 p/m

55m²

2 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

** Luxe wonen in Holland Park, Diemen-Zuid **

Holland Park, gelegen naast Amsterdam, biedt een unieke woonervaring met moderne grachtenpanden, designappartementen en diverse winkels. Deze levendige 'woon oase' in Diemen-Zuid is de perfecte locatie voor wie dicht bij vrienden of werk in de hoofdstad wil wonen, terwijl je geniet van de rust en ruimte van de omgeving. Met het openbaar vervoer op steenworp afstand ben je binnen tien minuten in hartje Amsterdam of slechts enkele haltes verwijderd van de Gaasperplas.

Het woonblok bestaat uit 194 luxe afgewerkte appartementen verdeeld over 8 woonlagen, met een prachtige binnentuin die is ontworpen als polderlandschap en de parkeergarage overkapt. Elke woning heeft een eigen buitenruimte en een uniek aanzicht vanaf de straat. Binnen zijn de woningen voorzien van vloerverwarming, een moderne keuken met inbouwapparatuur en een hoogwaardige badkamer.

In Holland Park heb je alles binnen handbereik. Of je nu de drukte van de stad op wilt zoeken of juist van natuur en parken wilt genieten, met de nabijheid van het openbaar vervoer is alles mogelijk. Met een actieve levensstijl en een bruisend sociaal leven wordt wonen in Holland Park een unieke ervaring.

Kenmerken appartement

Prijs

€ 1.150 per maand

Oppervlakte

55m²

Aantal kamers

2

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van dit appartement

  • Gerrit Rietveldsingel
  • 1112ZB
  • Diemen

Vergelijkbaar aanbod