Foto appartement te huur in Diemen - Charlotte van Pallandthof
Geverifieerde verhuurder

Appartement Diemen - Charlotte van Pallandthof

Per direct beschikbaar

€ 1.370 p/m

66m²

3 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

** Luxe appartementen beschikbaar bij Holland Park in Diemen-Zuid **

In Holland Park, de bruisende 'woon oase' naast Amsterdam, vind je moderne grachtenpanden, designappartementen en winkels. De 194 luxe appartementen zijn verdeeld over 8 woonlagen met een prachtige binnentuin in het midden, ontworpen als een polderlandschap. Elke woning heeft een eigen buitenruimte en uniek uitzicht vanaf de straat. De woningen zijn van alle gemakken voorzien, zoals vloerverwarming, een complete keuken met inbouwapparatuur en een hoogwaardige badkamer.

Dankzij de nabijheid van het openbaar vervoer ben je binnen tien minuten in hartje Amsterdam en slechts enkele haltes verwijderd van de Gaasperplas. Of je nu de drukte van de stad wilt opzoeken, naar je werk moet of van de natuur wilt genieten, in Holland Park heb je alles binnen handbereik. Combineer een sociaal leven moeiteloos met een actieve levensstijl en ontdek de vele mogelijkheden die deze unieke woonomgeving te bieden heeft.

Kenmerken appartement

Prijs

€ 1.370 per maand

Oppervlakte

66m²

Aantal kamers

3

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van dit appartement

  • Charlotte van Pallandthof
  • 1112ZL
  • Diemen

Vergelijkbaar aanbod