Foto appartement te huur in Den Haag - Helmersstraat
Geverifieerde verhuurder

Appartement Den Haag - Helmersstraat

Per direct beschikbaar

€ 3.500 p/m

120m²

4 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

Welkom bij Helmersstraat 110, een prachtig gemeubileerd appartement dat modern comfort combineert met een centrale ligging. Dit appartement in een van de meest dynamische en gewilde buurten van Den Haag biedt alles wat je nodig hebt voor comfortabel en stijlvol wonen. Met diverse winkels, restaurants en cafés op loopafstand, en uitstekend openbaar vervoer met tram- en busverbindingen in de buurt, is Helmersstraat 110 perfect gelegen. Daarnaast bevinden parken en recreatiegebieden zich in de nabije omgeving voor ontspanning en buitenplezier.

De indeling van de woning omvat een ruime en lichte woonkamer op de eerste verdieping, een moderne keuken met alle benodigde apparatuur en toegang tot een charmant balkon. Op de tweede verdieping bevinden zich drie kamers die flexibel kunnen worden gebruikt als slaapkamers, kantoren of hobbyruimtes, samen met een goed uitgeruste badkamer met douche, bad en toilet. Enkele details: beschikbaar vanaf 1 september, 1 maand borg, gemeubileerd en een diplomatieke clausule voor de verhuurder.

Kenmerken appartement

Prijs

€ 3.500 per maand

Oppervlakte

120m²

Aantal kamers

4

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van dit appartement

  • Helmersstraat
  • 2513SC
  • Den Haag

Vergelijkbaar aanbod