Te huur: Appartement Delft (Arthur van Schendelplein)

Huur direct!

Overzicht

 • 1.295 p/m
 • 94m2
 • 1,0 km
 • Aantal kamers:4
 • Huurprijs: Exclusief gas, water & elektriciteit
 • Datum beschikbaar: Per direct voor onbepaalde tijd

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

Omschrijving

Bent u geïnteresseerd in het huren van deze woning? Stuur dan een e-mail om uw interesse kenbaar te maken. In deze e-mail vragen wij u om informatie te verstrekken over uw huidige situatie, zoals uw gezinssamenstelling, financiële situatie en de reden waarom u op zoek bent naar een nieuwe huurwoning.

Ruim 4-kamerappartement op de negende verdieping met balkon en privéberging in de kelder, gelegen in de wijk Voorhof. Het huis bevindt zich op een centrale locatie ten opzichte van het winkelcentrum 'In de Hoven' en het openbaar vervoer. Er is een goede verbinding met verschillende wegen. Daarnaast ligt het stadscentrum op 5 minuten fietsen en het station van Delft is ook op loopafstand te bereiken. Naast de parkeerplaats is er een bijzonder ruime speeltuin en een buurthuis. De huurprijs bedraagt € 1.295,- per maand exclusief € 207,- aan stookkosten en andere servicekosten, exclusief G/W/E/TV en internet. Beschikbaar: in overleg, naar verwachting vanaf 29 december 2023.

Let op: In deze advertentie vindt u impressiefoto's van een soortgelijke woning ter illustratie van de beschikbare woning.

Indeling:
Begane grond: afgesloten entree met huisintercom en toegang tot de bergingen. Trap + lift naar verdiepingen.

Negende verdieping: entree appartement. Ruime woonkamer gevolgd door de nette, ruime keuken met diverse inbouwapparatuur, waaronder een inductiekookplaat, vaatwasser, afzuigkap en koelkast met vriesvak. Twee slaapkamers aan de achterzijde van het appartement, waarvan één toegang biedt tot het balkon. De derde slaapkamer bevindt zich aan de voorzijde. Volledig betegelde badkamer met bad en douche, en een eenvoudige wastafel met plank. Apart toilet.

Dit complex heeft een huismeester.

Voorwaarden:
- Geschikt voor een gezinshuishouden van maximaal 3 personen, of een stel. Geen studenten, maar een stel met een PhD is mogelijk. Geen groepsverhuur.
- 1 tot 3 maanden borg.
- De huur wordt automatisch van uw rekening afgeschreven.
- Er worden geen toelichtingen gegeven met betrekking tot het selectieproces.
- Minimale contractduur van 12 maanden.
- 1 maand recht op bezichtiging bij beëindiging van het contract.
- Huisdieren zijn niet toegestaan.
- ROZ-huurovereenkomst.
- Niet roken en geen wijzigingen aan de woning aanbrengen (schilderen, boren, etc.) zonder schriftelijke toestemming van de eigenaar.
- Als huurder moet u kunnen aantonen dat u gedurende de gehele huurovereenkomst financieel stabiel genoeg bent.

Aan dit aanbod kunnen geen rechten worden ontleend, aangezien wijzigingen mogelijk zijn.

Bent u geïnteresseerd in het huren van deze woning? Stuur dan een e-mail om uw interesse kenbaar te maken. In deze e-mail vragen wij u om informatie te verstrekken over uw huidige situatie, zoals uw gezinssamenstelling, financiële situatie en de reden waarom u op zoek bent naar een nieuwe huurwoning.

Wij selecteren de beste drie tot tien kandidaten, die vervolgens worden uitgenodigd voor een bezichtiging. Na de bezichtiging dient u ons per e-mail te laten weten of u daadwerkelijk interesse heeft in het huren van de woning. Wij zullen uw verzoek aan de verhuurder voorleggen. Als u niets hoort, bent u helaas niet geselecteerd voor de bezichtigingsronde.

Als u na het bezichtigingsbezoek wordt geselecteerd als kandidaat, vraagt de eigenaar specifiek om de volgende documenten:

1. Kopie van paspoort of ander geldig identiteitsbewijs of verblijfsvergunning met buitenlands (niet-EU) identiteitsbewijs.
2. Uittreksel uit de Basisregistratie Personen (BRP).
3. Werkgeversverklaring, 3 recente salarisstroken en bankafschrift waarop het laatst uitbetaalde loon staat vermeld.
4. Voor zelfstandige personen: uittreksel van de Kamer van Koophandel, winst- en verliesrekening over de laatste 2 jaar, meest recente IB60-formulier van de Belastingdienst.
5. Huurt u momenteel al een woning? Dan ontvangen wij ook graag een verklaring van de verhuurder.
6. Heeft u momenteel een eigen woning te koop staan? Dan ontvangen wij ook graag een verklaring van de hypotheekverstrekker, eventueel een koopakte en het jaaroverzicht van uw hypotheek van het afgelopen jaar.
7. Verklaring van het UWV over uw werkverleden en meest recente inkomen, beschikbaar met uw DigiD-code.

Indien de verhuurder akkoord gaat, stellen wij een huurovereenkomst op (Model Raad voor Onroerende Zaken). Wij sturen u een concept per e-mail en plannen een afspraak voor het ondertekenen van het contract en tevens een afspraak voor de inspectie van uw nieuwe woning. Samen met u zullen wij de woning inspecteren en als alles in orde is, ontvangt u de sleutel.

Kenmerken

 • Aanbieder: Makelaar/Bedrijfsmatige verhuurder
 • Aantal kamers:4
 • Voorkeur geslacht:None
 • Inschrijven gemeente:Ja
36 minuten geleden handmatig gecontroleerd
E-mailadres geverifieerd

Huur direct!

Foto's (1)

Te huur: Appartement Delft Arthur van Schendelplein

Locatie

 • Plaats:Delft
 • Straat:Arthur van Schendelplein
 • Postcode:2624CV
 • Buurt:Voorhof-Hoogbouw
 • Wijk:Voorhof
 • Afstand tot centrum 1,0 km
Over Kamer.nl
Service
Huren
Kamers te huur
Studio's te huur
Laatste blogs