Foto appartement te huur in Amsterdam - Valeriusstraat
Geverifieerde verhuurder

Appartement Amsterdam - Valeriusstraat

Per direct beschikbaar

€ 3.000 p/m

74m²

3 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

Dit prachtige appartement op de Valeriusstraat in OUD-ZUID is volledig gerenoveerd en klaar voor nieuwe bewoners! Het bevindt zich in een rustige en prettige buurt en biedt alle comfort voor aangenaam wonen.

Het appartement is zorgvuldig gerenoveerd en verkeert in uitstekende staat. Het beschikt over een goede keuken met inbouwapparatuur, een woonkamer met Frans balkon, visgraatvloeren, twee ruime slaapkamers (waarvan één met inbouwkast), een groot terras perfect voor zomeravonden, en een stijlvolle nieuwe badkamer met moderne douche.

De ligging is ideaal, nabij het Vondelpark, cafés, restaurants, en winkels. Het hart van Amsterdam is binnen enkele minuten te bereiken per fiets. Het appartement is volledig gerenoveerd, heeft vloerverwarming, en een luxe uitstraling.

Belangrijke details:
- Woonoppervlakte 74 m²;
- Groot en ruim terras;
- Onderdeel van een rustige straat;
- Niet geschikt voor delen met anderen / garanten.

Kenmerken appartement

Prijs

€ 3.000 per maand

Oppervlakte

74m²

Aantal kamers

3

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van dit appartement

  • Valeriusstraat
  • 1075GE
  • Amsterdam

Vergelijkbaar aanbod