Foto appartement te huur in Amsterdam - Leliegracht
Geverifieerde verhuurder

Appartement Amsterdam - Leliegracht

Per direct beschikbaar

€ 2.900 p/m

140m²

4 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

PRACHTIG GEMEUBILEERD APPARTEMENT AAN LELIEGRACHT, AMSTERDAM.

Dit charmante, gemeubileerde appartement van ongeveer 140 m² bevindt zich op de bovenste twee verdiepingen van een historisch grachtenpand aan de pittoreske Leliegracht tussen de Herengracht en Keizersgracht. Het appartement beschikt over een ruime master bedroom met uitzicht op de gracht, een tweede slaapkamer met uitzicht op de tuinen, een derde slaapkamer/kantoor met toegang tot een dakterras, een badkamer met bad en douche, en een lichte woonkamer op zolder met open keuken.

De huurprijs bedraagt € 2.900, - per maand exclusief nutsvoorzieningen, met een voorschot van € 375, - per maand voor gas, water, elektriciteit en verwarming. De totale huurprijs, inclusief nutsvoorzieningen, bedraagt € 3.275, - per maand. Dit appartement is beschikbaar voor expats met voorafgaande toestemming van de eigenaar en is beschikbaar vanaf half augustus 2024. Gelegen op loopafstand van het Centraal Station, de Dam en diverse winkels, restaurants en openbaar vervoer. Perfect voor wie op zoek is naar stedelijk wonen met uitzicht op het water in het centrum van Amsterdam.

Kenmerken appartement

Prijs

€ 2.900 per maand

Oppervlakte

140m²

Aantal kamers

4

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van dit appartement

  • Leliegracht
  • 1016GP
  • Amsterdam

Vergelijkbaar aanbod