Foto appartement te huur in Amsterdam - Frederiksplein
Geverifieerde verhuurder

Appartement Amsterdam - Frederiksplein

Per direct beschikbaar

€ 2.800 p/m

64m²

3 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

Prachtig High-End appartement aan het Frederiksplein in het centrum van Amsterdam! Deze woning is onlangs gerenoveerd en afgewerkt en ingericht tot een hoge standaard. Alles is gloednieuw en volledig uitgerust.

INDELING: Het gebouw bestaat uit vier appartementen en de voordeur leidt naar een zeer goed onderhouden gemeenschappelijke, ruime trap. Dit appartement bevindt zich op de eerste en tweede verdieping met de ingang van het appartement op het tweede niveau van het gebouw. Bij het betreden van dit appartement zult u onmiddellijk de aandacht voor detail opmerken die is besteed aan de inrichting. Als u vanuit de ingang naar rechts gaat, bevindt u zich in een prachtige woonkamer met aansluitend de keuken. Aan de woonkamer grenst ook het ruime balkon waar minstens zes personen kunnen zitten. Een interne trap tussen de keuken en de gang leidt naar de slaapkamer, de badkamer en een apart toilet. Op deze verdieping is er ook een balkon met openslaande deuren.

OMGEVING: Het appartement is ideaal gelegen ten opzichte van het centrum van Amsterdam. Op loopafstand vindt u de populaire Utrechtsestraat, met zijn vele cafés, restaurants en winkels. Voor recreatie, kunst en cultuur heeft u het nabijgelegen Sarphatipark, De Hermitage, het Rijksmuseum, Koninklijk Theater Carré en het Stopera-complex waar het stadhuis van Amsterdam is gevestigd, evenals De Nationale Opera & Ballet. Diverse tram- en busverbindingen zijn op loopafstand bereikbaar. De woning is ook gemakkelijk bereikbaar met de auto via de A1 en A2 snelwegen en de ringweg A10. Parkeren is mogelijk via het parkeervergunning systeem van de gemeente Amsterdam.

Kenmerken appartement

Prijs

€ 2.800 per maand

Oppervlakte

64m²

Aantal kamers

3

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van dit appartement

  • Frederiksplein
  • 1017XM
  • Amsterdam

Vergelijkbaar aanbod