Foto appartement te huur in Amsterdam - Lorriestraat
Geverifieerde verhuurder

Appartement Amsterdam - Lorriestraat

Per direct beschikbaar

€ 2.700 p/m

93m²

3 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

Dit prachtige nieuwbouwappartement aan de Lorriestraat 85 in Amsterdam is beschikbaar vanaf 30 juni 2024. Het appartement is gemeubileerd en gestoffeerd en heeft een oppervlakte van 93m², twee slaapkamers en een zonnig balkon op het zuiden van 10m². De huurprijs bedraagt €2.995 per maand, exclusief water en elektriciteit, en exclusief tv en internet. Daarnaast zijn er servicekosten van €250 per maand. Het appartement beschikt over een eigen parkeerplaats met laadpaal voor elektrische auto's, te huur voor €250 per maand. De waarborgsom bedraagt tweemaal de maandelijkse huur. Het huurcontract is voor een vaste periode van 2 jaar.

Deze woning is ideaal voor wie op zoek is naar ruimte en comfort. De lichte woonkamer biedt voldoende ruimte om te ontspannen of gasten te ontvangen, terwijl de moderne keuken is uitgerust met alle benodigde apparatuur voor het bereiden van heerlijke maaltijden.

Gelegen in een prachtige omgeving omringd door water, talrijke wandelpaden en een jachthaven voor boot aanleg. Lokale brouwerij Krux bevindt zich om de hoek. Vanaf deze toplocatie ben je binnen enkele minuten fietsen bij de levendige Indische buurt met Javaplein en Javastraat, Flevopark en Dappermarkt. Artis en het Centraal Station liggen op 10-15 minuten fietsafstand.

Kenmerken appartement

Prijs

€ 2.700 per maand

Oppervlakte

93m²

Aantal kamers

3

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van dit appartement

  • Lorriestraat
  • 1019XP
  • Amsterdam

Vergelijkbaar aanbod