Te huur: Appartement Amsterdam (Bijlmerplein)

Huur direct!

Overzicht

 • 1.850 p/m
 • 75m2
 • 7,2 km
 • Aantal kamers:2
 • Huurprijs: Exclusief gas, water & elektriciteit
 • Datum beschikbaar: Per direct voor onbepaalde tijd

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

Omschrijving

Er zijn nog enkele instapklare appartementen beschikbaar in de nieuwe woontoren 'The Frame Building', gelegen op de hoek van het Amsterdamse Poort winkelcentrum en aan de voet van de Amsterdam ArenA Boulevard. De appartementen hebben een oppervlakte van 75 tot 102 m2 en één of twee slaapkamers. Ze zijn volledig afgewerkt met hoogwaardige vloeren en keukens met inbouwapparatuur. Als je nu actie onderneemt, kun je eind juni al in je gloednieuwe appartement wonen. Hang de gordijnen op, plaats het meubilair en je bent klaar om te gaan!

In The Frame Building huur je een instapklaar appartement van hoge kwaliteit. Elk appartement beschikt over een Bruynzeel keuken met diverse inbouwapparatuur. Daarnaast zijn de wanden netjes afgewerkt en hebben alle appartementen een PVC- of houten vloer. Het moderne entreegebied van het gebouw biedt een pakketservice met veilige pakketlockers. Zodra er een pakket bezorgd wordt, ontvang je direct een melding en kun je het op je gemak ophalen. Er is voldoende overdekte fietsenstalling en een wasserette met professionele was- en droogmachines. Op het dak van het complex is er een gemeenschappelijk dakterras waar je kunt genieten van een drankje met een fantastisch uitzicht op Amsterdam.

In The Frame Building worden in totaal 69 sociale huurwoningen, 37 middenhuurwoningen en 107 vrije sector huurappartementen gebouwd. De appartementen variëren in grootte van 26 m² tot 102 m². Alle ramen zijn voorzien van HR++ isolatieglas en de binnenwanden zijn afgewerkt met wit glasvliesbehang. De keukens zijn van hoogwaardige kwaliteit met grijze kasten en een zwart werkblad. Verder zijn de keukens voorzien van inductiekookplaat, oven met magnetron, afzuigkap, koelkast en vaatwasser. Elk appartement heeft ook een PVC- of houten vloer. Alle vrije sector huurappartementen zijn tevens uitgerust met een wasmachine- en drogeraansluiting.

Het Frame Building is aangesloten op het districtverwarmingsnet van Amsterdam en is volledig gasvrij! Het gebouw is uitgerust met duurzame materialen, zoals een regenwaterinfiltratiesysteem en een groen dak met zonnepanelen.

The Frame Building is uitstekend bereikbaar. Het ligt op slechts 5 minuten lopen van trein- en metrostation Amsterdam Bijlmer ArenA, vanwaar je binnen 15 minuten op belangrijke locaties zoals Amsterdam Zuidas, Amsterdam Centraal Station en Schiphol Airport kunt zijn. Daarnaast zijn er diverse fietsroutes in de omgeving. Voor automobilisten zijn de snelwegen A2, A9 en A10 binnen enkele minuten bereikbaar. Parkeren is mogelijk in nabijgelegen openbare of commerciële parkeergarages (Q-Park), maar dit dien je zelf te regelen.

De oplevering van The Frame Building staat gepland voor het tweede kwartaal van 2023. De minimale huurperiode is 12 maanden, waarna de huur per kalendermaand opzegbaar is. De servicekosten bedragen €50 per maand. Om in aanmerking te komen voor een huurappartement in The Frame Building, dien je een vast aantoonbaar bruto maandinkomen te hebben van minimaal 3 keer de maandelijkse huur. Alleen singles, samenwonenden en gezinnen komen in aanmerking voor huur. Het is niet toegestaan om het appartement te delen met huisgenoten.

Kenmerken

 • Aanbieder: Makelaar/Bedrijfsmatige verhuurder
 • Aantal kamers:2
 • Voorkeur geslacht:None
 • Inschrijven gemeente:Ja
7 uur geleden handmatig gecontroleerd
E-mailadres geverifieerd

Huur direct!

Foto's (2)

Te huur: Appartement Amsterdam Bijlmerplein
1/2

Locatie

 • Plaats:Amsterdam
 • Straat:Bijlmerplein
 • Postcode:1102ME
 • Buurt:Amsterdamse Poort
 • Wijk:Bijlmer Centrum (D,F,H)
 • Afstand tot centrum 7,2 km
Over Kamer.nl
Service
Huren
Kamers te huur
Studio's te huur
Laatste blogs