Te huur: Appartement Amsterdam (Bijlmerplein)

Huur direct!

Overzicht

 • 1.880 p/m
 • 75m2
 • 7,2 km
 • Aantal kamers:2
 • Huurprijs: Exclusief gas, water & elektriciteit
 • Datum beschikbaar: Per direct voor onbepaalde tijd

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

Omschrijving

In het hart van het Amsterdamse Poort winkelcentrum en aan de voet van de Amsterdam ArenA Boulevard wordt momenteel de nieuwe woontoren 'The Frame Building' gebouwd. Er zijn nog instapklare appartementen beschikbaar in de vrije sector. Deze appartementen hebben een oppervlakte van 75 tot 102 m2 en één of twee slaapkamers. De appartementen zijn volledig instapklaar, inclusief hoogwaardige afwerking van vloeren en keukens met inbouwapparatuur. Als je nu stappen onderneemt, kun je eind juni al in je gloednieuwe appartement wonen. Hang de gordijnen op, zet het meubilair neer en je kunt gelijk beginnen!

In The Frame Building huur je een appartement van hoge kwaliteit, zowel van binnen als van buiten. Elk appartement is voorzien van een Bruynzeel keuken met diverse inbouwapparatuur en de muren zijn mooi afgewerkt. Daarnaast hebben de appartementen een PVC- of houten vloer. Het moderne entreegebouw herbergt een pakketservice waar je veilig pakketjes kunt laten bezorgen of retourneren. Zodra er een pakket aanwezig is, word je direct op de hoogte gesteld. Je kunt het ophalen wanneer het jou uitkomt. Verder is er voldoende overdekte fietsenstalling en een wasserette met professionele was- en droogmachines. Op het dak van het complex komt een gemeenschappelijk dakterras waar alle bewoners van kunnen genieten met een fantastisch uitzicht over Amsterdam.

The Frame Building bevat in totaal 69 sociale huurappartementen, 37 appartementen in het middensegment en 107 vrije sector huurappartementen. De appartementen variëren in grootte van 26 m² tot 102 m². Een uniek kenmerk van The Frame Building is dat het project instapklaar wordt opgeleverd met hoogwaardige afwerking, zowel aan de binnen- als de buitenkant. Alle ramen zijn voorzien van HR++ isolatieglas, de binnenmuren zijn afgewerkt met wit glasvliesbehang en alle appartementen hebben een hoogwaardige, kristalgrijze Bruynzeel keuken met een zwart werkblad. De keuken is voorzien van een 64cm 4-pits inductiekookplaat, oven met magnetron, afzuigkap, koelkast en vaatwasser. Elk appartement heeft ook een PVC- of houten vloer. Alle vrije sector huurappartementen hebben tevens een aansluiting voor een wasmachine en droger. De appartementen zijn aangesloten op het districtverwarmingssysteem van Amsterdam en het gebouw is volledig gasvrij! Door het gebruik van materialen met een lage milieubelasting, zoals een infiltratiesysteem voor regenwater en een groen dak, draagt The Frame Building bij aan duurzaamheid. Bovendien zijn er zonnepanelen geïnstalleerd die de algemene voorzieningen van stroom voorzien.

The Frame Building is uitstekend bereikbaar. Het ligt op slechts 5 minuten loopafstand van trein- en metrostation Amsterdam Bijlmer ArenA, waardoor je met het openbaar vervoer binnen 15 minuten op belangrijke locaties zoals Amsterdam Zuidas, Amsterdam Centraal Station en Schiphol Airport bent. Daarnaast sluit The Frame Building aan op verschillende fietsroutes. Bovendien is er op de begane grond van het gebouw een comfortabele fietsenstalling met maar liefst 430 plaatsen. Een auto? Met de gunstige ligging van The Frame Building bereik je binnen enkele minuten met de auto de snelwegen A2, A9 en A10. Parkeren is mogelijk in de nabijgelegen gemeentelijke of commerciële parkeergarages (Q-Park), echter is beschikbaarheid hiervan niet gegarandeerd en je bent zelf verantwoordelijk voor het regelen van een parkeerplaats.

De bouw van The Frame Building is gestart in de zomer van 2021 en de verwachte oplevering is in het tweede kwartaal van 2023.

Voorwaarden: De minimale huurperiode is 12 maanden. Na 12 maanden is de huur opzegbaar per volledige kalendermaand. De servicekosten bedragen 50 euro per maand. Om in aanmerking te komen voor een huurappartement in The Frame Building, heb je een vast aantoonbaar bruto maandinkomen nodig van minimaal 3 keer de maandhuur. Vakantiegeld, eventuele 13e maand en vaste bonussen mogen hierbij worden meegerekend. Een tweede inkomen van een partner kan voor 100% worden meegerekend. Alleen singles, samenwonenden en gezinnen komen in aanmerking voor huur. Dit betekent dat woningdelers niet zijn toegestaan. Garanties van ouders of derden zijn ook niet toegestaan.

Kenmerken

 • Aanbieder: Makelaar/Bedrijfsmatige verhuurder
 • Aantal kamers:2
 • Voorkeur geslacht:None
 • Inschrijven gemeente:Ja
6 minuten geleden handmatig gecontroleerd
E-mailadres geverifieerd

Huur direct!

Foto's (2)

Te huur: Appartement Amsterdam Bijlmerplein
1/2

Locatie

 • Plaats:Amsterdam
 • Straat:Bijlmerplein
 • Postcode:1102ME
 • Buurt:Amsterdamse Poort
 • Wijk:Bijlmer Centrum (D,F,H)
 • Afstand tot centrum 7,2 km
Over Kamer.nl
Service
Huren
Kamers te huur
Studio's te huur
Laatste blogs