Foto appartement te huur in Amstelveen - Sportlaan
Geverifieerde verhuurder

Appartement Amstelveen - Sportlaan

Per direct beschikbaar

€ 1.500 p/m

80m²

3 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

Beschikbaar vanaf 1 juli 2024: dit ruime en lichte 3-kamerappartement aan de Sportlaan 86 in Amstelveen! Met een oppervlakte van 80 m² biedt dit appartement volop ruimte voor comfortabel wonen. Het appartement beschikt over twee slaapkamers, een moderne badkamer, een apart toilet en een handige berging. Op het balkon kun je heerlijk ontspannen.

De woning is gelegen in een rustige en groene buurt in Amstelveen, met diverse voorzieningen zoals supermarkten, winkels, restaurants en scholen in de buurt. Sportlaan biedt uitstekende openbaar vervoerverbindingen naar het centrum van Amsterdam. Daarnaast zijn er volop recreatiemogelijkheden in de buurt, zoals het Amsterdamse Bos en diverse sportfaciliteiten.

De huurprijs bedraagt €1500 per maand, exclusief gas, water en elektriciteit (voorschot van €130 per maand) en exclusief televisie en internet. De servicekosten zijn €30 per maand en de waarborgsom is gelijk aan één maand huur (€1660). Het contract is voor onbepaalde tijd. Naast de basis huurprijs worden nog extra kosten in rekening gebracht voor onder andere verwarming en servicekosten.

Kenmerken appartement

Prijs

€ 1.500 per maand

Oppervlakte

80m²

Aantal kamers

3

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van dit appartement

  • Sportlaan
  • 1185TD
  • Amstelveen

Vergelijkbaar aanbod