Foto appartement te huur in Alphen aan den Rijn - Valeriusplein
Geverifieerde verhuurder

Appartement Alphen aan den Rijn - Valeriusplein

Per direct beschikbaar

€ 1.425 p/m

116m²

5 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

Deze ruime flat is ideaal voor grotere gezinnen met 4 slaapkamers en een uitgebreide hal die ook ruimte biedt voor drie kinderkamers of werk-/studeerruimtes. Het woonoppervlak is zeer ruim en er is voldoende bergingsruimte aanwezig. De flat heeft een balkon met uitzicht op de omgeving.

Het project bestaat uit twee flatgebouwen aan het Valeriusplein in Alphen aan den Rijn, met in totaal 160 huurappartementen variërend van drie tot vijf kamers. Deze goed bereikbare locatie nabij het stadscentrum en treinstation is ideaal voor jonge professionals, gezinnen en grotere families. Parkeergelegenheid is ruim aanwezig, inclusief opbergruimtes en garageboxen.

De omgeving biedt gemakkelijke toegang tot steden als Amsterdam, Den Haag, Utrecht en Rotterdam, met voorzieningen zoals winkelcentra, ziekenhuizen en openbaar vervoer in de nabije omgeving. Kortom, deze appartementen bieden ruimte, comfort en een centrale ligging.

Kenmerken appartement

Prijs

€ 1.425 per maand

Oppervlakte

116m²

Aantal kamers

5

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van dit appartement

  • Valeriusplein
  • 2402TR
  • Alphen aan den Rijn

Vergelijkbaar aanbod