• Home >
  • Blog >
  • 4 apps om jouw vakantie mee door te komen

4 apps om jouw vakantie mee door te komen

1 juli 2018

Header 4 apps om jouw vakantie mee door te komen Dit zijn de top 4 apps die jij moet downloaden om de vakantie door te komen. Jij zal dan voorbereid zijn op wachttijden, geld discussie en meer.
  1. Flixxbus Flixxbus is de beste en voordeligste manier om korte afstanden af te leggen. Zij brengen je voor een paar tientjes heel Europa door. De perfecte oplossing voor een last minute city trip of een rondreis. Met deze app kan jij dan gaan en staan waar je wilt.
  2. Wie betaalt wat/travel spend Beide apps zijn goed om het budget te beheren. Dit kan natuurlijk als je een gat in jouw hand hebt en alles zo uitgeeft, maar ook wanneer je met een groep op reis bent.
  3. Lonely planet city guides Deze app geeft alle hotspots van een stad/regio. Weet je niet waar je moet eten of welke plekken je sowieso gezien moet hebben
  4. 30 seconds Mocht je nou toch een paar uur in de bus zitten, je vliegtuig gemist hebben of gewoon tijd te dooien op het strand download dan de 30 seconds app. Je bent dan altijd voorbereidt met het originele spel alleen dan digitaal.

Gerelateerde berichten