Geverifieerde verhuurder

Huurwoning Wassenaar

Prinsenweg (2242EG)

Per direct beschikbaar

€ 4.250 p/m

190m²

8 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

Mooi gerenoveerd halfvrijstaand huis met zonnige voor- en achtertuin, ruime woon-/eetkamer met open haard en een ruime keuken met bijkeuken. Gelegen op een populaire locatie op 3-4 minuten loopafstand van het levendige dorpscentrum van Wassenaar, 10 minuten fietsen van de Amerikaanse school, in de buurt van het openbaar vervoer en uitvalswegen.

Indeling: entree (betegelde vloer), ruime hal met garderobe, toilet met fontein, zeer ruime woonkamer met eikenhouten vloer en gashaard. Toegang tot terras/tuin met schuifdeuren. Recent gerenoveerde woonkeuken met airconditioning, vloerverwarming en alle denkbare inbouwapparatuur. Bijkeuken met wasmachine en droger.

1e verdieping: 2 grote slaapkamers met inbouwkasten en airconditioning, 1 kluis, 1 zijkamer, centraal stofzuigsysteem, luxe badkamer met bad/douche en dubbele wastafel, apart toilet met fontein.

2e verdieping: 2 ruime slaapkamers, moderne badkamer met inloopdouche, wastafel, was-/opbergruimte, centraal stofzuigsysteem.

Bijzonderheden:
* 5 slaapkamers, 2 badkamers
* Kluis
* Parkeren op de oprit
* TV- en internetverbinding in alle kamers
* Dubbel glas
* Airconditioning
* Centraal stofzuigsysteem
* Minimale huurperiode van 2 jaar
* Ligging op loopafstand van het dorpscentrum, scholen en openbaar vervoer.

Kenmerken huurwoning

Prijs

€ 4.250 per maand

Oppervlakte

190m²

Aantal kamers

8

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van deze huurwoning

  • Prinsenweg
  • 2242EG
  • Wassenaar

Vergelijkbaar aanbod