Geverifieerde verhuurder

Huurwoning Utrecht

Berkelstraat (3522ET)

Per direct beschikbaar

€ 2.100 p/m

91m²

4 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

Plan een bezichtiging door een registratieformulier in te vullen. Dit formulier is te downloaden via 'Download Brochure' of door een e-mail te sturen. Zodra het ingevulde formulier retour is ontvangen, nemen we contact met je op om een bezichtiging in te plannen.

Deze moderne en volledig gerenoveerde eengezinswoning ligt aan een rustige, groene laan in de geliefde Rivierenwijk. De woning beschikt over een ruime schuur en een prachtig aangelegde tuin op het oosten, met een handige achterom, ideaal voor fietsen en tuinspullen.

De woning heeft een centrale ligging met gemakkelijke toegang tot wegen, diverse winkels en uitstekend openbaar vervoer. Op slechts 25 meter afstand bevindt zich een speelplaats waar kinderen veilig kunnen spelen, en binnen 10 minuten fietsen bereik je het centraal station en het bruisende stadscentrum. Bovendien zijn er meerdere scholen en kinderopvangmogelijkheden in de nabije omgeving, wat deze locatie zeer aantrekkelijk maakt voor gezinnen.

Bij binnenkomst vind je een ruime entree met hal, een modern toilet en een lichte, ruime woonkamer die uitnodigt tot ontspanning. De halfopen moderne keuken is voorzien van een 5-pits fornuis, een efficiënte afzuigkap, een ruime koelkast, een magnetron en een vaatwasser, perfect voor het bereiden van heerlijke maaltijden.

De eerste verdieping biedt een ruime overloop, twee ruime slaapkamers met veel natuurlijk licht en een nette badkamer voorzien van een moderne douche, een designradiator en een wastafel. De kamers zijn ideaal voor het creëren van een comfortabele hoofdslaapkamer en een gezellige kinderkamer.

Via een vaste trap bereik je de overloop op de tweede verdieping, waar je een grote zolderruimte aantreft die veelzijdig is. Deze ruimte kan dienen als extra slaapkamer, studeerkamer of hobbyruimte, afhankelijk van je behoeften.

De tuin is volledig verhard, wat onderhoud gemakkelijk maakt. Daarnaast biedt de tuin voldoende ruimte voor een gezellig zitgedeelte waar je van de ochtendzon kunt genieten. De schuur biedt extra opslagruimte en via de achterom heb je gemakkelijk toegang tot de tuin.

Bijzonderheden:

- Tijdelijk contract voor 2 jaar met optie voor onbepaalde tijd;
- Huurprijs is exclusief BTW;
- Geen woningdelers;
- Geen huisdieren;
- Woonoppervlakte 91 m²;
- Gelegen in een autovrije straat;
- Per direct beschikbaar.

Kenmerken huurwoning

Prijs

€ 2.100 per maand

Oppervlakte

91m²

Aantal kamers

4

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van deze huurwoning

  • Berkelstraat
  • 3522ET
  • Utrecht

Voorzieningen in de buurt

  • Utrecht Vaartsche Rijn

    Treinstation - 1,3 km

  • Albert Heijn

    Supermarkt - 42m

  • Cafetaria 't Goy

    Restaurant - 24m

  • Sport Café Tropical

    Café - 14m

  • Bioscoop Grafisch Lyceum

    Bioscoop - 1,1 km

  • Verkeersschool Twin

    Universiteit - 31m

  • Wg Van De Hulstschool

    Basisschool - 48m

  • Roc Asa-Zorg & Welzijn

    Middelbare school - 99m

  • Diakonessenhuis Utrecht

    Ziekenhuis - 2,2 km

  • Hilversum

    Vliegveld - 14,0 km

  • Watertoren Utrecht Heuveloord

    Toeristische attractie - 96m

Vergelijkbaar aanbod