Geverifieerde verhuurder

Appartement De Kwakel

Vuurliniehof (1424KA)

Per direct beschikbaar

€ 1.500 p/m

88m²

3 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

Binnenkort starten de verhuur van woningen! Registreer je nu als geïnteresseerde op de projecwebsite van Thamenhof.nl en blijf op de hoogte van de huurappartementen.

Thamenhof biedt 115 moderne huurappartementen omringd door groene omgeving, met alle gemakken van de stad dichtbij. Gelegen in Uithoorn, tussen de Vuurlijn en Koningin Máximalaan, biedt Thamenhof een geweldige woonplek voor starters, doorstromers en vitale ouderen. De locatie ligt centraal in de Randstad en het Groene Hart, met goede verbindingen naar Amsterdam, Utrecht, Amstelveen en de rest van Nederland.

In Thamenhof krijg je een moderne, lichte woning met een eigen balkon. Ontspan in de ruime woonkamer, kook in de moderne keuken en geniet van de complete badkamer. De appartementen hebben één of twee comfortabele slaapkamers. Daarnaast zijn er praktische bergruimtes en parkeerplaatsen beschikbaar onder de pergola of in de ondergrondse parkeergarage.

Alle gewenste voorzieningen zijn in de buurt, zoals basisscholen, middelbare scholen, sportverenigingen en winkelcentra Amstelplein en Zijdelwaard. Ook de gezellige jachthaven van Uithoorn en horecagelegenheden in het stadscentrum liggen dichtbij.

Thamenhof biedt verschillende typen woningen aan. Van de 115 appartementen zijn er 30 voor sociale huur, twee voor de middenhuur en 83 in de vrije sector. De oppervlaktes van de appartementen variëren van 55 m² tot 100 m², met één of twee slaapkamers. Er zijn in totaal 85 parkeerplaatsen beschikbaar.

Wonen in Thamenhof betekent ook genieten van de groene omgeving. Direct vanuit je voordeur sta je midden in het groen. De nabijgelegen Vuurlijn, onderdeel van de Stelling van Amsterdam (UNESCO Werelderfgoed), biedt mooie wandel- en fietsroutes door het Groene Hart. Binnen 25 minuten fiets je bijvoorbeeld naar de Westeinderplassen.

Thamenhof is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Vanaf 2024 kun je op loopafstand de tramhalte Aan den Zoom bereiken, waarmee je snel in Amsterdam bent met de Uithoornlijn. Met de auto bereik je Amstelveen in vijftien minuten via de N201 en N521 en Amsterdam via de A9. Utrecht is binnen een half uur te bereiken via de N201 en A2.

De bouw van Thamenhof is gestart en de appartementen zullen naar verwachting medio 2024 gereed zijn. Houd de projectwebsite in de gaten voor het starten van de verhuur.

Heb je interesse om in Thamenhof te wonen? Schrijf je in voor de nieuwsbrief via de projectwebsite en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Voor vragen kun je mailen naar [email protected]

Kenmerken appartement

Prijs

€ 1.500 per maand

Oppervlakte

88m²

Aantal kamers

3

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van dit appartement

  • Vuurliniehof
  • 1424KA
  • De Kwakel

Vergelijkbaar aanbod