Geverifieerde verhuurder

Appartement Bussum

Nassaustraat (1404CT)

Per direct beschikbaar

€ 1.650 p/m

95m²

4 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

In het bruisende winkelhart van Bussum, op een gezellige locatie, bieden wij deze gemoderniseerde bovenwoning aan. Het pand is gelegen aan de Nassaustraat, een van de mooiste panden in het gebied. De indeling van de woning bestaat uit een entree met opgang en meterkast, een hal, een toilet met fontein, een woonkamer aan de voorzijde met glas- en loodramen, een aparte eetkamer met een trapkast en openslaande deuren naar een dakterras (dat ook als slaapkamer kan dienen), en een moderne open keuken met inbouwapparatuur (gaskookplaat, koelkast en aansluiting voor de wasmachine).

Op de verdieping bevindt zich een overloop met een tweede dakterras, een ruime en lichte slaapkamer met voldoende opbergruimte en een moderne badkamer met een vaste wastafel en inloopdouche. Er is ook een zolderverdieping met dakramen, bereikbaar via een vaste trap.

Belangrijke kenmerken van de woning zijn:
- Woonoppervlakte van 95m² en een inhoud van 290m³
- NS station Naarden-Bussum op loopafstand
- Voorbehoud van gunning verhuurder

De huurvoorwaarden zijn als volgt:
- Minimale huurtermijn van 12 maanden
- Huurprijs is exclusief gas, water, elektra, internet, etc.
- Roken en huisdieren zijn niet toegestaan
- Niet geschikt voor gezinnen
- Waarborgsom van 2 maanden huur
- Verhuurder zal een selectieprocedure hanteren, waarbij onder andere het (gezamenlijk) bruto inkomen minimaal 3,5 keer de huur dient te zijn en er wordt gekeken naar de gezinssamenstelling en (bank)referenties.

Kenmerken appartement

Prijs

€ 1.650 per maand

Oppervlakte

95m²

Aantal kamers

4

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van dit appartement

  • Nassaustraat
  • 1404CT
  • Bussum

Vergelijkbaar aanbod