Geverifieerde verhuurder

Appartement Amsterdam

Wilhelminastraat (1054WJ)

Per direct beschikbaar

€ 1.750 p/m

48m²

3 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

Dit comfortabele driekamerappartement heeft een woonoppervlakte van ongeveer 48 m2 en is gelegen in een van de mooiste straten van Oud-West, de Wilhelminastraat. De levendige J.P. Heijestraat ligt om de hoek met hippe coffeeshops, leuke winkels en heerlijke restaurants. Bovendien kun je hier terecht voor je dagelijkse boodschappen. Op loopafstand van het Vondelpark, de dagelijkse markt in de Ten Katestraat en de gezellige Hallen met bioscopen en streetfood! Binnen 10 minuten fietsen ben je bij Centraal Station en alle openbaar vervoervoorzieningen zijn op loopafstand bereikbaar.

INDELING
Gemeenschappelijke entree, trap.
Eigen entree op de eerste verdieping, hal met garderobe, toilet met fontein, cv-ketel en toegang tot de zonnige woonkamer aan de voorzijde met een Frans balkon en de open keuken met apparatuur. Aan de voorzijde is ook een kleinere kamer die ideaal is als studeerkamer of tweede slaapkamer. De ruime hoofdslaapkamer heeft een inbouwkast en deuren naar een diep balkon. De ruime badkamer met natuurlijk licht is bereikbaar vanuit de slaapkamer en is voorzien van een ligbad, een aparte douche, een wastafel en een aansluiting voor een wasmachine. Het hele appartement heeft een prachtige houten vloer.

BIJZONDERHEDEN
- Huurprijs € 1.750,- per maand (exclusief gas, water en elektriciteit)
- Tijdelijk contract, maximaal twee jaar
- Borgsom van 2 maanden huur
- Geen servicekosten
- Per direct beschikbaar

Kenmerken appartement

Prijs

€ 1.750 per maand

Oppervlakte

48m²

Aantal kamers

3

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van dit appartement

  • Wilhelminastraat
  • 1054WJ
  • Amsterdam

Vergelijkbaar aanbod